School voor iedereen

Zweten voor het goede doel

Afgelopen week heeft Sportklas 2 het project ‘Spieren voor Spieren’ afgerond bij sportschool Avanty. De uitdaging die de sportklas had om 150 kilometers bij elkaar te sporten bleek een pittige!

De klas heeft zich in voorbereiding op de ‘Cardio Challenge’ letterlijk en figuurlijk in het zweet gewerkt in de gymzalen en bij de sportschool. Zo is er begonnen met een zogenoemde ‘nulmeting’ om te kijken hoe goed de leerlingen er conditioneel voor staan. Met een zogenaamde piepjestest werden de leerlingen tot het uiterste gedreven. Daarna konden de leerlingen met duurtrainingen op roei-ergometers, fietsen en loopbanden in sportschool Avanty op hun eigen niveau verder trainen. De begeleiders vanuit de sportschool waren zeer te spreken over de inzet van onze leerlingen.

Het doel is in sportief opzicht gehaald, maar in financieel opzicht helaas nog niet. Ondanks de bijdrage van de sectie LO, die met de opbrengsten van ‘leenkleding’ haar steentje bij kon dragen, is er nog te weinig geld opgehaald door de leerlingen. Wil jij nog een bijdrage leveren aan ‘Spieren voor Spieren’? Klik dan HIER. We gaan voor de 500 euro!

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS

Zoek

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS