School voor iedereen

Groep 8

Groep 8

Kom kijken!

Zit je in groep 8 en ben je op zoek naar een goede en gezellige school? Kom naar de RSG Tromp Meesters! Wij hebben op de locatie Lijsterbesstraat de mavo (vmbo theoretische leerweg), havo en vwo (atheneum en gymnasium). Op de locatie Stationsstraat hebben we het praktijkonderwijs en vmbo-plus (basis, kader en tl met extra ondersteuning).

In januari of februari 2025 hebben we weer onze jaarlijkse open dag. De exacte datum is nog niet bekend, hou onze website of social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven. Nu al nieuwsgierig? Lees ons magazine of kijk op www.samengaanwehetmaken.nl voor leuke video’s.

 

Waarom RSG Tromp Meesters?
Wij kijken naar jouw talent en creativiteit
we bieden keuzemogelijkheden
we stimuleren het stellen van vragen

Waarom RSG Tromp Meesters?
Wij kijken naar jouw talent en creativiteit
we bieden keuzemogelijkheden
we stimuleren het stellen van vragen

Aanmelding

Aanmeldingen van leerlingen gaan normaal gesproken via de basisschool. In enkele gevallen, bijvoorbeeld als het om een aanmelding van buiten de regio gaat of wanneer aanmelding later in het schooljaar wordt gedaan, kunt u als ouder zelf uw kind aanmelden.

Voorafgaand aan een aanmelding zoals hierboven gemeld, vindt vaak eerst een intakegesprek plaats. U kunt een afspraak maken voor een intakegesprek bij de afdelingscoördinator van de betreffende afdeling.

Wilt u alvast een aanmeldformulier ontvangen dan kunt u dit via de e-mail aanvragen.

Kennismaken

Na aanmelding op RSG Tromp Meesters, krijg je een uitnodiging om aan het eind van je schooljaar alvast kennis te maken met je klas en je mentor via de post en de basisschool.

Contactpersonen

Heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in. Neem je liever rechtstreeks contact op? Dat kan via het algemene nummer van onze school (0521) 514 137. Je kunt dan vragen naar:

Ivonne Wessels, afdelingscoördinator van het Junior College op de Lijsterbesstraat
Guido Baks, afdelingscoördinator van vmbo-PLUS op de Stationsstraat
Ludo Bennen, interim afdelingsleider van het Praktijkonderwijs op de Stationsstraat

Onze extra’s

Wil je meer weten over de extra’s op onze school? Neem dan een kijkje op de pagina’s over ons onderwijs, bovenin het menu.

Werken met laptops

We werken op onze school met een combinatie van laptops en boeken.

Bij RSG Tromp Meesters Lijsterbesstraat maken we gebruik van laptops in de klas. We werken hiervoor samen met The Rent Company. Met deze samenwerking wordt digitaal onderwijs voor leerlingen, ouders én school zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Via The Rent Company kun je een laptop kopen of huren met het Easy4u zekerheidspakket, waarbij service, garantie en bescherming tegen schade en diefstal zijn inbegrepen.

Waarom kiezen we voor laptops van The Rent Company?

  • We hebben samen met The Rent Company de laptops gekozen die het beste passen bij onze school en tegen een stootje kunnen.
  • Bij problemen met de laptop ligt er op school een leenlaptop klaar. Zo kunnen leerlingen direct weer aan de slag.
  • De juiste software voor school wordt vooraf geïnstalleerd, zodat de laptop meteen klaar is voor gebruik.
  • Elke laptop wordt geleverd met een stevige, waterafstotende beschermhoes van gerecycled oceaanplastic.
  • Geen onverwachte kosten met de schade- en diefstalverzekering
 

Alles over bestellen
In de bestelflyer staat het aanbod met een stap-voor-stap uitleg over hoe te bestellen. Heb je hulp nodig om een laptop te bekostigen? Neem dan contact op met de zorgcoördinator van RSG Tromp Meesters Lijsterbesstraat. 

Extra informatie
Meer informatie over The Rent Company vind je terug in de webshop:

Bekijk deze folder voor meer informatie of ga naar de pagina ‘Werken met laptops‘. 

We hopen je snel te zien bij ons op school!

We werken intensief samen met Eekeringe, de andere middelbare school in Steenwijk. Op Eekeringe vind je vmbo basis- en kaderberoepsgericht en ook de mavo.

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS

Search

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS