Groep 8

Groep 8

Naar de brugklas

Zit je in groep 8 en ben je op zoek naar een goede en gezellige school? Kom naar de RSG Tromp Meesters! Wij hebben de mavo (vmbo theoretische leerweg), havo en vwo (atheneum en gymnasium) in huis op onze school aan de Lijsterbesstraat in Steenwijk.

Kom kijken!

Kijk ons online Open Huis hieronder terug. Je kunt ook ons magazine doorlezen. 

Wil je graag een persoonlijke rondleiding? Dat kan! Mail met onze afdelingscoördinator van het Junior College, Ivonne Wessels, via i.r.wessels@rsgtrompmeesters.nl. 

Waarom RSG Tromp Meesters?
Wij kijken naar jouw talent en creativiteit
we bieden keuzemogelijkheden
we stimuleren het stellen van vragen

Waarom RSG Tromp Meesters?
Wij kijken naar jouw talent en creativiteit
we bieden keuzemogelijkheden
we stimuleren het stellen van vragen

Aanmelding

Aanmeldingen van leerlingen gaan normaal gesproken via de basisschool. In enkele gevallen (zoals aanmelding van buiten de regio of het aanmelden later in het schooljaar) kunt u als ouder zelf uw kind aanmelden.

Voorafgaand aan een aanmelding zoals hierboven gemeld, vindt vaak eerst een intakegesprek plaats. U kunt een afspraak maken voor een intakegesprek bij de afdelingscoördinator van de betreffende afdeling.

Wilt u alvast een aanmeldformulier ontvangen dan kunt u dit via de e-mail aanvragen.

Kennismaken

Als je je op onze school aanmeldt, krijg je aan het eind van je schooljaar in groep 8 een uitnodiging om alvast te komen kennismaken met je klas en je mentor. Deze uitnodiging krijg je via de basisschool.

Contactpersonen

Heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in. Neem je liever rechtstreeks contact op? Dat kan via onze afdelingscoördinator van het Junior College, Ivonne Wessels. Bel haar op ons algemene telefoonnummer (0521) 514 137 of e-mail: i.r.wessels@rsgtrompmeesters.nl

Onze extra’s

Wil je meer weten over de extra’s op onze school? Neem dan een kijkje op de pagina van het Junior College.

Werken met laptops

We werken op onze school met een combinatie van laptops en boeken. Als je je aanmeldt bij ons op school krijg je in mei/juni een brief met informatie hoe je een laptop kunt bestellen. Bekijk deze folder voor meer informatie of ga naar de pagina ‘Werken met laptops‘. 

We hopen je snel te zien bij ons op school!

We werken intensief samen met Eekeringe, de andere middelbare school in Steenwijk. Op Eekeringe vind je het gespecialiseerd onderwijs, praktijkonderwijs, vmbo basis- en kaderberoepsgericht en ook de mavo.