School voor iedereen

Groep 8

Groep 8

Naar de brugklas

Zit je in groep 8 en ben je op zoek naar een goede en gezellige school? Kom naar de RSG Tromp Meesters! Wij hebben op de locatie Lijsterbesstraat de mavo (vmbo theoretische leerweg), havo en vwo (atheneum en gymnasium). Op de locatie Stationsstraat hebben we het praktijkonderwijs en vmbo-plus (basis, kader en tl met extra ondersteuning).

Kom kijken!

In januari of februari 2025 hebben we weer onze jaarlijkse open dag. De exacte datum is nog niet bekend, hou onze website of social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven. Nu al nieuwsgierig? Lees ons magazine of kijk op www.samengaanwehetmaken.nl voor leuke video’s.

Waarom RSG Tromp Meesters?
Wij kijken naar jouw talent en creativiteit
we bieden keuzemogelijkheden
we stimuleren het stellen van vragen

Waarom RSG Tromp Meesters?
Wij kijken naar jouw talent en creativiteit
we bieden keuzemogelijkheden
we stimuleren het stellen van vragen

Aanmelding

Aanmeldingen van leerlingen gaan normaal gesproken via de basisschool. In enkele gevallen, bijvoorbeeld als het om een aanmelding van buiten de regio gaat of wanneer aanmelding later in het schooljaar wordt gedaan, kunt u als ouder zelf uw kind aanmelden.

Voorafgaand aan een aanmelding zoals hierboven gemeld, vindt vaak eerst een intakegesprek plaats. U kunt een afspraak maken voor een intakegesprek bij de afdelingscoördinator van de betreffende afdeling.

Wilt u alvast een aanmeldformulier ontvangen dan kunt u dit via de e-mail aanvragen.

Kennismaken

Na aanmelding op RSG Tromp Meesters, krijg je een uitnodiging om aan het eind van je schooljaar alvast kennis te maken met je klas en je mentor via de post en de basisschool.

Contactpersonen

Heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in. Neem je liever rechtstreeks contact op? Dat kan via het algemene nummer van onze school (0521) 514 137. Je kunt dan vragen naar:

Ivonne Wessels, afdelingscoördinator van het Junior College op de Lijsterbesstraat
Guido Baks, afdelingscoördinator van vmbo-PLUS op de Stationsstraat
Ludo Bennen, interim afdelingsleider van het Praktijkonderwijs op de Stationsstraat

Onze extra’s

Wil je meer weten over de extra’s op onze school? Neem dan een kijkje op de pagina’s over ons onderwijs, bovenin het menu.

Werken met laptops

We werken op onze school met een combinatie van laptops en boeken. Als je je aanmeldt bij ons op school krijg je in mei/juni een brief met informatie hoe je een laptop kunt bestellen. Bekijk deze folder voor meer informatie of ga naar de pagina ‘Werken met laptops‘. 

We hopen je snel te zien bij ons op school!

We werken intensief samen met Eekeringe, de andere middelbare school in Steenwijk. Op Eekeringe vind je vmbo basis- en kaderberoepsgericht en ook de mavo.

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS

Search

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS