School voor iedereen

Werken bij

Werken bij

Wie zoeken wij?

RSG Tromp Meesters maakt deel uit van stichting Simant. Wanneer je bij Simant komt werken, bieden wij jou perspectief: een werkomgeving met voldoende uitdagingen, professionele ruimte en verantwoordelijkheden.

Wij zijn op zoek naar collega’s die willen meedenken en meegroeien in een veranderende omgeving. Die willen werken in teams, want die vormen het hart van onze organisatie. Teams waarin je de ruimte krijgt voor ontwikkeling en het nemen van initiatieven. Waarin je samen met je collega’s werkt aan dat ene doel: elke dag opnieuw nóg beter onze leerlingen begeleiden op weg naar hun toekomst.

Kijk voor alle vacatures binnende stichting op simant.nl.

Open sollicitatie

Hebben wij nu geen passende vacature online staan? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Je kunt je motivatie en curriculum vitae mailen naar personeelszaken@simant.nl

Kijk voor meer informatie over de andere scholen van Simant op: 

SG Eekeringe of Linde College

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Samen opleiden binnen Noordermarke

Binnen opleidingsschool Noordermarke werken we met werkveld en instituut samen aan de duurzame ontwikkeling van goede, gelukkige en vakbekwame docenten die hun leerlingen leren, inspireren en motiveren om hun plek te vinden in een inclusieve samenleving waarin ieder individu gelijke rechten en kansen heeft om actief mee te doen.

Opleidingsschool Noordermarke is een partnerschap van SG Eekeringe en RSG Tromp Meesters in Steenwijk, het Linde College in Wolvega, Roelof van Echten in Hoogeveen, Vincent van Gogh in Assen en Beilen, Carmelcollege en Esdal College In Emmen en Hogeschool Windesheim Zwolle.

Ons beroepsbeeld hebben we samengevat in drie pijlers:

Kijk voor meer informatie op www.noordermarke.nl

Stationsstraat

0521 – 512 220 (PRO)
0521 – 521 401 (PLUS)

Stationsstraat 40
8331 GK Steenwijk

Lijsterbesstraat

0521 – 514 137

Lijsterbesstraat 1
8331 NS Steenwijk

Postadres

Postbus 168
8330 AD Steenwijk

RSG Tromp Meesters

Volg ons

Copyright © 2021 RSG Tromp meesters, ontwerp en realisatie BijzonderOnline

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS