Werken bij

Werken bij

Wie zoeken wij?

RSG Tromp Meesters maakt deel uit van Stichting Voortgezet Onderwijs Steenwijkerland – Weststellingwerf (SVOSW). Wanneer je bij SVOSW komt werken, bieden wij jou perspectief: een werkomgeving met voldoende uitdagingen, professionele ruimte en verantwoordelijkheden.

Wij zijn op zoek naar collega’s die willen meedenken en meegroeien in een veranderende omgeving. Die willen werken in teams, want die vormen het hart van onze organisatie. Teams waarin je de ruimte krijgt voor ontwikkeling en het nemen van initiatieven. Waarin je samen met je collega’s werkt aan dat ene doel: elke dag opnieuw nóg beter onze leerlingen begeleiden op weg naar hun toekomst.

Kijk voor alle vacatures binnen SVOSW op svosw.nl.

Stages

Wij zoeken voor het schooljaar 2021-2022 stagiairs voor ons zorg- en ondersteuningsteam:

– vierdejaars student Pedagogiek of Social Work 
– mbo-studenten niveau 4 Social Work

Open sollicitatie

Hebben wij nu geen passende vacature online staan? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Je kunt je motivatie en curriculum vitae mailen naar personeelszaken@svosw.nl.

Voor meer informatie over de andere scholen van SVOSW kijk op: 

SG Eekeringe of Linde College

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Samen opleiden binnen Noordermarke

Binnen de opleidingsschool Noordermarke werkt RSG Tromp Meesters samen met SG Eekeringe in Steenwijk, het Linde College in Wolvega, Roelof van Echten in Hoogeveen, Vincent van Gogh in Assen en Beilen, Carmel College en Esdal In Emmen.

Wij leiden een docent op die:

  • Zich breed oriënteert
  • Betekenisvol en inspirerend onderwijs kan verzorgen
  • Theorie en praktijk met elkaar kan verbinden
  • Hart voor de leerlingen heeft
  • Goed kan samenwerken
  • Ontwikkelingsgericht is en het eigen handelen durft te bevragen

Binnen de opleidingsschool kun je je oriënteren op veel verschillende niveaus: praktijkonderwijs, vmbo, havo, vwo (inclusief technasium) en ook voortgezet gespecialiseerd onderwijs.