School voor iedereen

Stratego, rugby en ATB voor de sportklas

We zijn het sportklaskamp vorige week gestart met ‘archery target’ en boksen in onze eigen gymzalen. Vervolgens ging de hele groep op de fiets naar een kampeerboerderij in Diever om daar in de middag te voetballen, softballen, volleyballen of basketballen. Na een heerlijk zes-gangen diner (met wellicht een rare volgorde…) hebben de leerlingen in de avond in het bos levend Stratego gespeeld.

Na een korte nacht stond de volgende dag een speurtocht met verschillende opdrachten en een mountainbiketocht (ATB-route Diever van 25 kilometer) op het programma. Hierna waren ze wel toe aan een lekkere barbecue. In de avond gingen ze wederom het bos in voor een smokkeltocht. Al kruipend en sluipend door de bosjes, sloten en weilanden lukte het alle groepen om een groot gedeelte van de smokkelwaar over te brengen naar het eindpunt.

De laatste dag fietste de groep terug via Havelte waar ze nog een rugbyclinic bij The Big Stones hadden. Het was een zeer geslaagd kamp door het enthousiasme waarmee alle sportklassers meededen aan alle onderdelen en ook door de acht leerlingen van BSM 4 havo die mee waren als begeleiders en hielpen bij de verschillende onderdelen en het avondeten klaarmaken.

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS

Zoek

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS