School voor iedereen

Schoolfeest 101 Dalmatiërs

Op donderdag 22 december vindt er een schoolfeest plaats in De Meenthe. DOTEAS, de leerlingenvereniging die deze feesten organiseert, bestaat dit jaar 101 jaar en daarom is het thema “101 Dalmatiërs”. De dresscode die hierbij hoort is zwart/wit met rood. Het schoolfeest is voor alle klassen van de RSG Tromp Meesters Lijsterbesstraat en vindt plaats van 20:00 – 00:00 uur. Tijdens de avond komen er DJ’s van Qmusic om de leerlingen in beweging te krijgen.

Leerlingen kunnen deze week nog kaartjes in de voorverkoop kopen en zijn dan vijf euro kwijt. Als ze een kaartje aan de deur kopen kost het zeven euro. Tijdens het feest kunnen er in De Meenthe munten worden gekocht om wat te drinken te halen. Ook is het voor leerlingen mogelijk om een introducee mee te nemen. Hiervoor moeten leerlingen in de voorverkoop een apart kaartje kopen voor hun introducee en dit kost zeven euro.

Op het schoolfeest wordt geen alcohol geschonken en het is ook niet toegestaan onder invloed van alcohol of drugs het schoolfeest te betreden. Bij de ingang kunnen de leerlingen hierop gecontroleerd worden door middel van een blaastest en kan er een tassencontrole of en fouillering plaatsvinden. Er is beveiliging aanwezig die hierop zal toezien.

Alle praktische informatie over het schoolfeest nog op een rij:
Datum: 22 december
Tijd: 20:00 – 00:00 uur
Locatie: Rabo Theater De Meenthe (Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk)
Kosten: voorverkoop €5, aan de deur €7 (introducee €7, alleen in de voorverkoop)
Dresscode: Zwart/Wit met rood (101 dalmatiërs)

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS

Zoek

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS