School voor iedereen

Maren Stoffels bezoekt Praktijkonderwijs

Lezen. Sommigen gruwelen ervan, anderen zijn er dol op! Toch is het belangrijk en nodig om het onder de knie te krijgen. En als je dan toch ‘moet’ lezen, dan is het wel super om een spannend of aangrijpend verhaal te lezen, toch?

En dat is wat auteur Maren Stoffels doet, spannende boeken schrijven die je niet kunt wegleggen tot je het hele verhaal hebt verslonden, zoals Fight Night, Doolhof Game en haar nieuwste boek Mystery Guest.

Op donderdag 4 april bracht de populaire kinderboekenschrijfster een bezoek aan de klassen 1 en 2 van de Praktijkonderwijs en Praktijkonderwijs PLUS.

Ze nam ons mee in de vele boeken die ze heeft geschreven, liet zien hoe ze tot de verhalen kwam. Ook liet ze ons deven ervaren hoe het was om de keuzes te maken die het personage in haar nieuwste boek ook moest maken, zo spannend!

De leerlingen vonden het geweldig hoe ze het allemaal presenteerde en tot leven bracht. Het was een interactieve lezing met humor ertussendoor en er was veel ruimte om vragen te stellen. Een aanrader!

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS

Zoek

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS