School voor iedereen

Evenementen voor groep 8

Wil jij kennismaken met onze school? Dan hebben we een paar evenementen voor je in de planning!

Experience Days op 22 en 23 november
Het eerste kennismakingsmoment voor leerlingen uit groep 8 waarbij je verschillende lessen volgt bij ons op school. Een mooi moment om te ervaren hoe lessen bij ons gegeven worden en te proeven aan de sfeer bij ons op school. Via de basisschool kan je je opgeven of rechtstreeks via i.r.wessels@rsgtrompmeesters.nl

Ambassadeurs in de klas
Leerlingen van onze school gaan naar hun oude basisschool om in groep 8 te vertellen over hun belevenissen op de middelbare school. Je kunt vragen stellen en zo meer te weten komen hoe het op de RSG is en wat je er allemaal tegenkomt.

Informatieavond ouders op 29 november en 1 december
Ook je ouders/verzorgers zijn van harte welkom! Tijdens de informatieavond nemen we hen mee in het reilen en zeilen van het voortgezet onderwijs, ons onderwijs en wie wij zijn als RSG. Geef je HIER op!

Open Huis 25 januari
Het Open Huis is elk jaar weer een feest! Ouders/verzorgers en leerlingen van de basisschool zijn op woensdag 25 januari van harte welkom om veel van onze school te zien en te weten te komen. Er zijn leerlingen en collega’s beschikbaar om vragen aan te stellen. Ook zijn er allerlei leuke dingen te doen en te maken. Het Open Huis is van 14.30 uur – 21.00 uur.

Inhaal Experience Day 31 januari
Voor iedereen die de eerste Experience Days om wat voor reden dan ook gemist heeft is er de mogelijkheid om in januari nog een dagdeel mee te lopen in de lessen.

Zien we jou ook bij (één van) onze evenementen? Of zijn er vragen over één van deze evenementen? Neem gerust contact met ons op via info@rsgtrompmeesters.nl.

Stationsstraat

0521 – 512 220 (PRO)
0521 – 521 401 (PLUS)

Stationsstraat 40
8331 GK Steenwijk

Lijsterbesstraat

0521 – 514 137

Lijsterbesstraat 1
8331 NS Steenwijk

Postadres

Postbus 168
8330 AD Steenwijk

RSG Tromp Meesters

Volg ons

Copyright © 2021 RSG Tromp meesters, ontwerp en realisatie BijzonderOnline

to top

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS