School voor iedereen

Evenementen voor groep 8

Wil jij kennismaken met onze school? Dan hebben we een paar evenementen voor je in de planning!

Experience Days op 31 oktober, 1 en 2 november
Het eerste kennismakingsmoment voor leerlingen uit groep 8 waarbij je verschillende lessen volgt bij ons op school. Een mooi moment om te ervaren hoe lessen bij ons gegeven worden en te proeven aan de sfeer bij ons op school. Via de basisschool kan je je opgeven of rechtstreeks via i.r.wessels@rsgtrompmeesters.nl

Ambassadeurs in de klas
Leerlingen van onze school gaan naar hun oude basisschool om in groep 8 te vertellen over hun belevenissen op de middelbare school. Je kunt vragen stellen en zo meer te weten komen hoe het op de RSG is en wat je er allemaal tegenkomt.

Informatieavond ouders op 21 en 23 november
Ook je ouders/verzorgers zijn van harte welkom! Tijdens de informatieavond nemen we hen mee in het reilen en zeilen van het voortgezet onderwijs, ons onderwijs en wie wij zijn als RSG. Geef je HIER op!

Open Huis 17 januari
Het Open Huis is elk jaar weer een feest! Ouders/verzorgers en leerlingen van de basisschool zijn op woensdag 17 januari van harte welkom om veel van onze school te zien en te weten te komen. Er zijn leerlingen en collega’s beschikbaar om vragen aan te stellen. Ook zijn er allerlei leuke dingen te doen en te maken. Het Open Huis is van 15.00 uur – 20.00 uur.

Zien we jou ook bij (één van) onze evenementen? Of zijn er vragen over één van deze evenementen? Neem gerust contact met ons op via info@rsgtrompmeesters.nl.

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS

Search

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS