School voor iedereen

RSG Tromp Meesters en SG Eekeringe fietsen en lopen voor Ronald McDonald Huis

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni was het zover: de Simant Bikers deden mee aan de HomeRide, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds tijdens het HomeSport Events. En dat betekent 24 non-stop sporten voor families met een ziek kind.

De uitdaging voor de bikers was, om binnen 24 uur 500 kilometer af te leggen. Op kracht, karakter en met een positieve inslag hebben de fietsers de afstand overbrugd en reden ze allen moe maar voldaan over de finish. Een aantal van de bikers heeft zelfs de hele 500 kilometer gefietst! Het team bestond uit een mix van medewerkers van de drie v.o. scholen in Steenwijk: Sinie Koster, Ilse van den Berg, Ivonne Wessels, Fokke Klaver, Paul van den Bergh, Ludo Bennen, Robert Bosma en Igor Hollemans. De sponsoractiviteiten van het team leverden het mooie bedrag op van €12.791,37.

Tegelijkertijd deed Peter van der Veen mee aan de HomeWalk, de estafetteloop van 120 km in 24 uur. De wandelgroep van Simant was helaas niet groot genoeg om te kunnen deelnemen. Gelukkig kon Peter aansluiten bij een enthousiaste wandelgroep uit Rijswijk en omgeving, waardoor hij de sportieve uitdaging alsnog succesvol kon aangaan. De donaties aan het team waarin Peter liep, leverden een totaalbedrag op van €7.720,-.

De fietsers en lopers van de HomeRide en HomeWalk brachten samen het waanzinnige bedrag van maar liefst €1.288.537,26 bij elkaar.

Wij zijn trots op onze fietsers en loper, die hebben laten zien dat doorzettingsvermogen en samenwerken kan leiden tot een geweldige individuele én teampresaties.

Mede dankzij een betrokken netwerk van familie, vrienden, bedrijven en collega’s is het HomeSports Event voor de deelnemers succesvol geworden. Grote dank gaat uit naar sponsoren Adviesburo Penta Rho, Schoonmaakbedrijf Novon, Accountantskantoor Aksos, BWS en Jumbo Steenwijk voor het verzorgen van de inwendige mens. Verder waren er diverse acties georganiseerd, waaronder de Woldbergloop voor de leerlingen van klas 1 van RSG Tromp Meesters die ruim €800,- opleverde. De scholen en Simant sponsorden zelf ook een bedrag en de teamleden verkochten flessen wijn, die gretig aftrek vonden onder familie, vrienden en collega’s.

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS

Search

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS