School voor iedereen

Leerlingen aan het woord

Leerlingen aan het woord

Leerlingen aan het woord

Asfati  – Ik leer veel in de lessen, maar ik leer ook om minder snel boos te zijn en me minder snel aangevallen te voelen. De school en de docenten zijn leuk! Ik wil als verpleegkundige in de zorg werken
Danea  – Ik leer hier beter te worden in Wiskunde en rekenen. De docenten nemen de tijd om je iets te leren en alles op onze school is goed geregeld. Ik wil bij de politie werken, of een bakkerij beginnen.
Ismat  – De pauzes zijn altijd gezellig! We hebben maatwerk met andere klassen 1, dat vind ik leuk, met leuke leraren en goede lokalen. Ik wil later in de zorg werken, ik kies daarom Zorg & Welzijn.
Abdoullatif  – Hier op school kan ik lachen met mensen en de docenten zijn leuk, ze leren je best goede dingen! Ik wil bij de politie werken.
Lotte  – Ik hou niet van alleen maar in de klas zitten. Hier kan ik werken met mijn handen, bijvoorbeeld in de tuin of bij techniek.
Iris  –  Het is hier gezellig, ik leer veel nieuwe vakken en als je hulp nodig hebt krijg je dat en wordt er naar je geluisterd! Ik wil dokter worden.

Stationsstraat

0521 – 512 220 (PRO)
0521 – 521 401 (PLUS)

Stationsstraat 40
8331 GK Steenwijk

Lijsterbesstraat

0521 – 514 137

Lijsterbesstraat 1
8331 NS Steenwijk

Postadres

Postbus 168
8330 AD Steenwijk

RSG Tromp Meesters

Volg ons

Copyright © 2021 RSG Tromp meesters, ontwerp en realisatie BijzonderOnline

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS