School voor iedereen

Barcelona verkennen met 3 mavo

Terwijl wij hier de dagen doorkomen met druilerig weer, genieten onze leerlingen uit 3 mavo van een heerlijk voorjaarszonnetje tijdens de uitwisseling in Barcelona. Na een prima verlopen treinreis en vlucht zijn onze leerlingen op zondag aangekomen in Barcelona, waar gelijk een onderdompeling in de Spaanse cultuur plaatsvond bij de KFC. Niks Spaans aan zou je zeggen, maar met het uitzicht op de Sagrada Familia verandert dat natuurlijk.

Op maandag werd er een start gemaakt met het project door een spreker over gender en een rondleiding door de ontvangende school. Na wat meer verdieping in dit thema konden onze leerlingen hun energie lekker kwijt in het sporten. Na een bezoek en een rondleiding door de indrukwekkende Sagrada Familia kon de stad zelf worden bekeken. Vanaf de bunkers hadden de leerlingen een prachtig uitzicht over heel Barcelona.

Op dinsdag moest er geshopt worden. Het reizen met de metro is wel even wennen voor onze leerlingen, net als dat onze Spaanse gasten erg moesten wennen aan de flinke stukken fietsen hier in Nederland. Het shoppen werd afgewisseld met een potje bowlen en cultuur, dus ook hier hebben de leerlingen weer prachtige plekken gezien. Wat is Barcelona een mooie stad!

Tijdens de Spaanse avond kon iedereen genieten van heerlijke Spaanse gerechten. De calorieën moesten er achteraf wel weer even afgewandeld worden, om vervolgens lekker uit te buiken op de Ramblas Cataluna. Kortom; een prachtige reis met een gezellige groep, volop genieten!

Stationsstraat

0521 – 512 220 (PRO)
0521 – 521 401 (PLUS)

Stationsstraat 40
8331 GK Steenwijk

Lijsterbesstraat

0521 – 514 137

Lijsterbesstraat 1
8331 NS Steenwijk

Postadres

Postbus 168
8330 AD Steenwijk

RSG Tromp Meesters

Volg ons

Copyright © 2021 RSG Tromp meesters, ontwerp en realisatie BijzonderOnline

Ziekmelden:

Via e-mail

Lijsterbes

PRO

PLUS