School is weer open!

Maandag 3 januari meldde het kabinet dat onze school weer open mag. We zijn blij dat het onderwijs zoveel mogelijk gewoon kan doorgaan.

Er zijn wel enkele maatregelen waar we ons aan zullen houden:

  • Vaak handen wassen, hoesten en niesen in je elleboog, geen handen schudden, zorgen voor voldoende frisse lucht, bij klachten blijven leerlingen en medewerkers thuis en laten ze zich testen bij de GGD.
  • Er zijn looproutes in de school: zoveel mogelijk rechts houden in de gangen en de trappenhuizen zijn eenrichtingsverkeer.
  • Op de gangen en de trappen draagt iedereen een mondkapje. In de les en in de aula mag het mondkapje af.
  • Leerlingen met een milde neusverkoudheid of andere coronaklachten moeten thuisblijven en zich (laten) testen
  • Leerlingen en medewerkers doen twee keer per week thuis een preventieve zelftest, per week kunnen er twee zelftesten opgehaald worden bij de receptie. Als de test positief is, gaat de persoon en de rest van het gezin in quarantaine en laten zij zich testen in de GGD-teststraat. Als de test negatief is, kan de leerling of het personeelslid naar school. Dit dringende testadvies geldt voor iedereen, dus ook voor gevaccineerden.
  • Volwassenen houden onderling 1,5 meter afstand, leerlingen houden ook 1,5 meter afstand tot volwassenen, externen blijven buiten de school en vergaderingen zijn online.

Postadres

Postbus 168
8330 AD Steenwijk

info@rsgtrompmeesters.nl

Volg ons

Bezoekadres

Lijsterbesstraat 1
8331 NS Steenwijk

0521-514 137

Copyright © 2021 RSG Tromp meesters, ontwerp en realisatie BijzonderOnline

to top